Behandelingen

 

Bij Blush  proberen wij zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen en de meest geschikte behandeling te vinden die het beste bij u past.  Hieronder vindt u een overzicht met alle behandelingen.

2B Bio Peeling

 

De 2B Bio Peeling bevat ingrediënten die ervoor zorgen dat je huid in plaats van 28 dagen, er 10 dagen over doet om te vernieuwen. Oneffenheden, fijne rimpels, pigmentvlekken en comedonen worden geëlimineerd door deze peeling. Deze behandeling is pijnloos en natuurlijk. Lees er hier meer over!

Gezichtsbehandeling
Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling

 

Het verzorgen van onze huid is belangrijk. Iedereen wil er goed uitzien. Thuisverzorging is belangrijk, maar af en toe naar de schoonheidsspecialist is ook heel belangrijk. Zij kan vertellen welke producten je het beste kunt gebruiken door goed te kijken naar de behoeften  van de huid. Klik om meer te weten te komen over onze gezichtsbehandelingen.

Nagelstyling

 

Bij Blush kunt u terecht voor diverse nagelbehandelingen. Wij verzorgen diverse nagelbehandelingen. Bekijk hier onze assortiment in Nagelstyling producten of behandelingen.

Gezichtsbehandeling
Gezichtsbehandeling

Pedicure

 

Bij een pedicure behandeling worden de voeten verzorgd. Dit houdt in dat de nagels geknipt worden, de nagelriemen worden verzorgd, eelt, kloven , ingroeiende nagels en likdoorns worden verzorgd, waardoor dit geen pijn meer doet. Klik hier om weer te lezen over onze pedicure behandelingen.

Waxen

 

Wij maken gebruik van wax, voor het ontharen van de benen, borst, rug, armen en gezicht. Voor elk lichaamsdeel maken wij gebruik van verschillende waxsoorten. Voor de benen , armen, rug en borst wordt er azuleen/kamille hars gebruikt. Azuleen hars is speciaal geschikt voor de gevoelige huid. Meer weten? 

Gezichtsbehandeling
Gezichtsbehandeling

wenkbrauwshaping

 

De perfecte behandeling voor mooie, volle wenkbrauwen. Hierbij komt geen permanente make-up van pas.  Bij het shapen van de wenkbrauwen wordt er gebruik gemaakt van henna verf. Lees er hier meer over!