Behandelingen

 

Bij Blush  proberen wij zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen en de meest geschikte behandeling te vinden die het beste bij u past.  Hieronder vindt u een overzicht met alle behandelingen.

Gezichtsbehandeling

 

Het verzorgen van onze huid is belangrijk. Iedereen wil er goed uitzien. Thuisverzorging is belangrijk, maar af en toe naar de schoonheidsspecialist is ook heel belangrijk. Zij kan vertellen welke producten je het beste kunt gebruiken door goed te kijken naar de behoeften  van de huid. Klik om meer te weten te komen over onze gezichtsbehandelingen.

Nagelstyling

 

Bij Blush kunt u terecht voor diverse nagelbehandelingen. Wij verzorgen diverse nagelbehandelingen. Bekijk hier onze assortiment in Nagelstyling producten of behandelingen.

Pedicure

 

Bij een pedicure behandeling worden de voeten verzorgd. Dit houdt in dat de nagels geknipt worden, de nagelriemen worden verzorgd, eelt, kloven , ingroeiende nagels en likdoorns worden verzorgd, waardoor dit geen pijn meer doet. Klik hier om weer te lezen over onze pedicure behandelingen.

Waxen

 

Wij maken gebruik van wax, voor het ontharen van de benen, borst, rug, armen en gezicht. Voor elk lichaamsdeel maken wij gebruik van verschillende waxsoorten. Voor de benen , armen, rug en borst wordt er azuleen/kamille hars gebruikt. Azuleen hars is speciaal geschikt voor de gevoelige huid. Meer weten? 

Powerslim

 

Lekker, makkelijk en snel afvallen? Geen jojo-effect en de juiste begeleiding, ook na het behalen van het streefgewicht? Dan is het Powerslim het antwoord, klik op deze link en lees meer over wat powerslim voor jou kan doen!

Oolaboo

 

Oolaboo legt met haar producten de onmiskenbare link tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid. Voor elke huidbehoefte is er een lijn ontwikkeld. Bekijk hier onze assortiment in Oolaboo producten.