Powerslim

Powerslim

 

Snel , makkelijk en lekker afvallen?? Dat kan met Powerslim.

Powerslim is een door diëtisten ontwikkeld voedingsprogramma, waarbij er wordt gelet op het verminderen van de koolhydraten. Doormiddel van een speciaal voedingsprogramma en wekelijks persoonlijke begeleiding zult u uw streefgewicht snel en makkelijk behalen. 

Met Powerslim kijken we naar jouw persoonlijke situatie,waardoor we je goed advies kunnen geven in je voedingspatroon. Graag helpen we jou met afslanken en met op gewicht blijven!!

Wekelijks krijg je een consult, waarbij we je gewicht, vetpercentage, vochtgehalte en spiermassa meten. Gemiddeld val je 1 tot 2 kilo per week af. De kosten zijn  gemiddeld € 2,70 per product. Je nuttigt 6 Powerslim producten per dag. Daarbij kook je dagelijks heerlijke maaltijden.

Powerslim heeft een groot assortiment aan producten. De producten bestaan uit ontbijtproducten, zoals bijvoorbeeld brood en croissants, uit avondmaaltijden, desserts, repen, hartige snacks en zoete tussendoortjes. Dit zorgt ervoor dat u uw voeding gevarieerd houdt.

Powerslimproducten bevatten een laag koolhydraatgehalte en een hoog eitwitgehalte. Dit zorgt ervoor dat het lichaam in ‘ketose-stand’ komt. Dit betekend dat het lichaam vet gaat verbranden. Door het hoge eitwitgehalte in de producten, verliest u alleen vet en geen spiermassa.

Het Powerslim dieet is geen ‘crash-dieet’. Ook het jojo-effect wordt voorkomen.

Met dit progamma gaat u in 3 fases gewicht verliezen. In de eerste fase wordt er 80% van het  streefgewicht behaald. Na de eerste fase, gaat u een stabilisatiefase doen. De koolhydraatiname wordt langzaam verhoogd. Na deze fase gaat u de gewichtsbehoudfase in . Deze fase duurt het langste. We willen namelijk graag dat u op gewicht blijft. Deze fase duurt een jaar. U komt dan nog regelmatig terug om de waardes van het lichaam te laten meten. U kunt er dan nog voor kiezen om over te stappen naar de Balance lijn van Powerslim . Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor Powerslimmers in fase 3.

Powerslim geeft veel ondersteuning qua recepten, tips en ervaringen. Regelmatig komen er nieuwe producten bij. U hoeft dus niet bang te zijn dat het snel gaat vervelen of dat het moeilijk toe te passen is in uw levenspatroon.